Igor Tudor: Eğer son bölümde 11'e 11 devam etseydik..

Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde 9.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Igor Tudor yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Hırvat teknik adamın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Hafta boyunca bir sistemle hazırlandık diyebiliriz ve o sistemle başladık. Maça iyi de başladık. Serdar'ın sakatlığı planları değiştirdi. Bütün planlar değişince ister istemez sıkıntılar yaratabiliyor. İkinci yarı bu zamana kadar oynadığımız futbolu sahaya sürdük. Önde basan, pozisyonlar bulan bir Galatasaray vardı. Belhanda'nın kırmızısı tekrardan planların değişmesine sebep oldu.

11'e 11'ken birçok pozisyona giren bir Galatasaray vardı, gol bulamadık. 11'e 11 devam etse eminim gol bulabilirdik. Ne yazık ki 10 kişi kaldık, 1 puan aldık. Fenerbahçe kaliteli bir takım, kaliteli oyuncuları var. Puan farkımızı aynı tutmayı, 8 puanlık farkı korumayı bildik. Lig daha çok uzun. Şimdi bu maçı unutup, önümüzdeki Trabzonspor maçına odaklanmamız lazım.

Karşılaşmanın hakemi hakkında bir şey söylemek istemiyorum. Dün gece takımımızın kadrosunun ve oynayacağı formasyonun sızdırılması hoş değil. Bu konuda şimdilik bir şey söylemek istemiyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0