Bafetimbi Gomis: Hakeme düzgün yönetmesini söyledim..

Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde 9.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayan ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Bafetimbi Gomis basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fransız yıldızın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Çok iyi bir maçı geride bıraktık. Kariyerimde bir çok büyük maç oynadım ancak böylesine güzel bir atmosfer görmedim. Fenerbahçe taraftarlarının da bu gece burada olması iyiydi. Galatasaray taraftarı ve Fenerbahçe taraftarı iyi bir ambiyans yarattı. Herhangi bir şiddet olayı olmasını kimse istemez. Bugün beklentiyi karşılayamadık. Ancak her zamanki gibi oynayamadık ve yine de bir puan aldık, yenilmezliğimizi sürdürdük.

Benim gördüğüm pozisyon penaltıydı, açık penaltıydı. Hakem bu pozisyonu gördü. Hakeme de kızdım açıkçası. Taraftarlar da hakeme kızdılar. Ben de hakemin yanına gidip onun maçı doğru bir şekilde yönlendirmesini söyledim. İnsan hatası olabilir ancak gol olsaydı farklı olurdu. Oyunumuzu da etkiledi. İnşallah gelecek maçlarda penaltılarda doğru kararlar verilir. Ayrıca hakeme gittim yine söyledim, biz her gün çalışıyoruz onun da daha çok çalışması lazım.

Kazanmak istedik sahaya da öyle çıktık, penaltı olsaydı 1-0 olacaktı ve kazanmış olacaktık. Hala yenilmezlik unvanımızı koruyoruz. Lig uzun maraton iyi ve kötü oynayabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0