Igor Tudor yönetimi şok etti: Arkamdan kötü konuşurlar..

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, sezon başında yönetimle yaptığı transfer istişarelerinde sürpriz bir çıkışta bulundu. Hırvat teknik adama ülkesinde tanıdığı oyuncularla çalışıp - çalışmak istemediğini soran Galatasaray yönetimi aldığı cevap karşısında şoka uğradı.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Yöneticilerin bu açık teklifine karşın Tudor, daha önce Gheorghe Hagi ve birçok teknik direktörün yaptığı gibi ‘kendi ülkesinden futbolcu getirme’ modeline sıcak bakmadığını ifade etti. Hırvat teknik adam yöneticilere "Ben şu anda Hırvatistan’dan ya da o bölgeden oyuncu istemiyorum. Zan altında kalmak istemem. Benim tavsiyemle oradan alacağımız bir oyuncu başarısız olursa, arkamdan kötü konuşurlar. Ben böyle bir şeye tahammül edemem. İleride Galatasaray’a katkı yapacağından emin olduğum bir futbolcu bulursam belki isteyebilirim." cevabını vererek, böyle bir fikri desteklemediğini belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0