KBL | Quigley'nin performansı yetmedi...

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin ilk 3 haftasında 3 galibiyet alan Sarayın Sultanları, 4. haftada Beşiktaş'a konuk oldu. Hücumda iyi bir görüntü sergileyemeyen takımımız mücadeleden 62-61 mağlup ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Maça Işıl Alben, İrem Naz Topuz, Özge Kavurmacıoğlu, Jelena Dubljevic, Gintare Petronyte beşiyle başlayan Sarayın Sultanları ilk sayılarını kaptan Işıl Alben ile buldu. Karşılaşmanın ilk bölümünde hücumda temposuz bir görüntü sergileyen takımımız, ilk 5 dakikayı 11-8 geride geçti. Beşiktaş'ın savunma sertliğine çözüm üretmekte zorlanan sarı kırmızılılar, ilk çeyreği 19-13 geride kapattı. İkinci 10 dakikaya da hücumda problem yaşayarak başlayan takımımız çeyrekteki ilk sayılarını Gizem ile bulurken Epoupa'nın sayısı ile fark 5'e indi. Quigley'nin üçlüğüyle farkı 2 sayıya indiren takımımız, Işıl'ın sayısı ile de eşitliği yakaladı. Çeyreğin bitimine 1 dakika 15 saniye kala salonda yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle mücadeleye bir süre ara verildi. Kalan bölümde Beşiktaş'ın 5-0'lık serisine takımımız cevap veremeyince ilk yarı 33-28 Beşiktaş lehine sona erdi. 

Üçüncü çeyreğe Işıl, Quigley, Özge, Dubljevic, Petronyte beşiyle başlayan Sarayın Sultanları, ilk sayılarını Petronyte ile buldu. Hücumda Quigley ile sayılar bulan sarı kırmızılılar, rakibine hücum ribaundları verince ilk 5 dakikayı 40-39 geride geçti. Sarayın Sultanları üçüncü çeyreği ise 48-44 geride geçti. Son çeyreğe Dubljevic'in sayısıyla başlayan takımımız, Petronyte ve Dubljevic'in basketleriyle farkı 2'ye indirdi. Quigley'nin üst üste bulduğu 5 sayıyla maçta ilk kez öne geçen takımımız, son 10 saniyeye 62-61 geride girdi. Son hücumda Quigley'nin atışından sayı çıkaramayan takımımız mücadeleden 62-61 mağlup ayrıldı.

Maçın detaylı istatistikleri birazdan...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0