Tudor'un Trabzonspor maçı planı belli oldu!

Süper Lig'in 10.haftasında Trabzon'a konuk olacak Galatasaray'da, teknik direktör Tudor'un maç planı belli oldu. Fenerbahçe maçına 3'lü savunmayla başlayan Igor Tudor, Trabzonspor maçında 4'lü savunmaya dönecek. Kilit oyuncu Selçuk İnan.

Sabah gazetesin yer alan habere göre; Galatasaray’ın Trabzonspor’u devirme planını da belli oldu. Hırvat teknik adam, eski sisteme dönüş yapacak ve Belhanda’nın yerine Selçuk forma giyecek. Tudor Fenerbahçe derbisinde denediği 3-4-2-1 sisteminden vazgeçti ve Trabzon’da tekrar dörtlü savunmaya dönecek. Stoperlerden Serdar Aziz’i kulübeye çeken Hırvat teknik adam, defans göbeğinde Maicon-Denayer ikilisine görev verecek.

SOL KANATTA LİNNES VE TOLGA CİĞERCİ
Sol bekte formsuz Latovlevici’nin yerine Linnes ilk 11’e girecek. Norveçli oyuncu, sezonun ilk haftalarında olduğu gibi Tolga ile birlikte sol kanadı savunacak.

SELÇUK İNAN İLK KEZ 11’DE
Cezalı Belhanda’nın yerine Selçuk İnan oynayacak. Karabük’e karşı oyuna sonradan giren G.Saray kaptanı bu sezon ligde ilk kez 11’de sahaya çıkacak.

RODRİGUES İKİNCİ YARIDA ŞANS BULACAK
Sakatlığını tamamen atlatan ilk haftaların etkili ismi Garry Rodrigues yedek kulübesinde oturacak ve oyunun gidişatına göre ikinci yarıda şans bulacak.

TOP BİZDE KALSIN SELÇUK
Topa sahip olma yüzdesinde ligde sadece puan kaybettiği Antalya’da ve Fenerbahçe derbisinde rakiplerinin gerisinde kalan Galatasaray’da Tudor’un hedefi Trabzonspor deplasmanında topu rakibe vermemek. Bu iki maçta da Fernando’ya yapılan baskıyı dikkate alan Tudor, Selçuk’u ilk 11’e almaya karar verdi. Kaptan ile görüşme yapan Hırvat hoca, “Senden sorumluluk almanı istiyorum. Fernando’ya oyun kurmada yardımcı ol ve topun bizde kalmasını sağla” uyarısında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0