Maça Doğru | Buducnost VOLI - Galatasaray Odeabank

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu Eurocup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank, grubun üçüncü maçında Buducnost VOLI'ye konuk oluyor. Eurocup B grubunda galibiyeti bulunmayan Sarı Kırmızılılar, son maçında Reggio Emilia'ya 74-71 mağlup olmuştu. Takımımızın en skoreri 18 sayı ile Scotty Hopson'dı.

25 Ekim Çarşamba günü saat 19.45'de Moraca Spor Merkezi'nde oynanacak karşılaşma Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Rakibimizi Tanıyalım: Buducnost VOLI
Geçen sezon ABA Ligi'nde istediği başarıyı yakalayamayan Karadağ ekibi, ayrıca tarihinin en kötü Eurocup sezonunu geçirerek Avrupa arenasını galibiyetsiz kapatmıştı. Bu sezon Aleksandar Dzikic önderliğinde başarılı olmak isteyen Buducnost Voli, kadro rotasyonuna önemli takviyeler yaptı.

LİGDE LİDER
ABA Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Buducnost VOLI, ligde oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet çıkardı. Ligde lider olan Podgorica temsilcisi, en önemli rakiplerinden biri olan Kızılyıldız'ı da mağlup etmeyi başardı. Son lig maçında ise Mega Leks'i 84-64 bozguna uğratan, Karadağ ekibinde Nemanja Gordic 17 sayıyla takımının en skoreri olurken, Nikola Ivanovic 16 sayı kaydetti.
  • Buducnost VOLI 87-85 KK Zadar
  • KK Igokea 98-94 Buducnost VOLI
  • Buducnost VOLI 71-62 KK Cibona Zagreb
  • Kızılyıldız 75-79 Buducnost VOLI
  • Buducnost VOLI 84-64 Mega Leks
B GRUBUNDA YENİLGİSİ YOK
Lige iyi başlayan Buducnost VOLI, Avrupa'da da bu başarısını sürdürmeyi başardı. B grubunda namağlup iki takımdan biri olan Karadağ ekibi, grupta ikinci sırada bulunuyor. İlk maçında Reggio Emilia'yı mağlup eden VOLI, son olarak ise Hapoel Jerusalem'i 81-86 mağlup etti.
  • Buducnost VOLI 82-74 Reggio Emilia
  • Hapoel Jerusalem 81-86 Buducnost VOLI
Buducnost VOLI'nin tam kadrosu şu şekilde; Kyle Gibson, Nemanja Gordic, Suad Sehovic, Danilo Nikolic, Zoran Nikolic, Kyle Landry, Sead Sehovic, Filip Barovic, Petar Popovic, Nikola Ivanovic, Aleksa Ilic, Bogdan Bojic, Viktor Vujisic.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0