Maça Doğru | Galatasaray Odeabank - Bayern Münih

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu EuroCup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank'ın yeni sezonda ilk rakibi Beko Basketbol Bundesliga temsilcisi Bayern Münih. EuroCup B grubunda bulunan takımımızın diğer rakipleri ise şöyle: Hapoel Jerusalem, Grissin Bon Reggio Emilia, Buducnost Voli, Lietkabelis Panevezys.

11 Ekim Çarşamba günü saat 20.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma S Sport'tan naklen yayınlanacak. 

Rakibimizi Tanıyalım: Bayern Münih
Son 2 sezondur Eurocup'ta çeyrek finalde elenen Bayern Münih, geçen seneye göre kısa rotasyonunda önemli değişiklikler yaptı. Sırp koç Aleksandar Djordjevic önderliğindeki Alman temsilcisi bu sezon şansızlığını kırmak istiyor. Kupa yarışında daha iddialı olmak isteyen Bayern Münih kadrosunu Jared Cunningham ve Stefan Jovic gibi isimlerle güçlendirdi.

LİGDE NAMAĞLUP
Beko Basketbol Bundesliga'ya fırtına gibi bir giriş yapan Baveryalılar, ligde oynadığı 3 maçta da galibiyet aldı. Oynadığı 2 maçta sadece 53 sayı yiyen Bayern Münih, sıkı savunmasıyla dikkat çekiyor. Son lig maçında BG Göttingen'i 72-78 mağlup eden Kırmızılılar'da Vladimir Lucic 18 sayıyla en çok skoru üretirken, Reggie Redding 15 sayı - 6 asist - 3 top çalmayla maçı tamamladı.
  • Giessen 46ers 53-87 Bayern Münih
  • Bayern Münih 111-53 Löwen Braunschweig
  • BG Göttingen 72-78 Bayern Münih
TEHLİKELİ İKİLİ: BOOKER & LUCIC
İlk üç lig maçında takımın en istikrarlı oyuncuları şu ana kadar maç başına 14 sayı ortalaması ile oynayan Devin Booker ve maç başına 14,6 sayı ortalaması yakalayan Vladimir Lucic oldu.

SON KARŞILAŞMALAR
İki takım en son Galatasaray Odeabank'ın EuroCup'ı kazandığı 2015-2016 sezonunda çeyrek finalde karşılaşmıştı. İki tarafında birer galibiyet aldığı çeyrek final serisinde, Galatasaray Odeabank averaj ile yarı finale çıkmıştı. İki takım tarihleri boyunca ise toplam 6 kez karşılaşırken Galatasaray Odeabank'ın bu karşılaşmalarda 4-2 üstünlüğü bulunuyor.
  • Bayern Münih 99-89 Galatasaray Odeabank
  • Galatasaray Odeabank 72-59 Bayern Münih
Kadrosunda daha önce formamızı giymiş Milan Macvan'ı bulunduran Bayern Münih'in güncel kadrosu şu şekilde: Braydon Hobbs, Devin Booker, Jared Cunningham, Vladimir Lucic, Danilo Barthel, Reggie Redding, Anton Gavel, Milan Macvan, Nihad Djedovic, Maik Zirbes, Stefan Jovic, Marvin Ogunsipe, Georg Beyschlag, Nelson Weidemann, Alex King.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0