Maça doğru | Galatasaray Odeabank - Gaziantep Basketbol

Yenilenen kadrosuyla Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ne zirveye dönme hedefiyle giren Galatasaray Odeabank, ilk hafta mücadelesinde ligin iddialı ekiplerinden Gaziantep Basketbol'u Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 17.00'da ağırlayacak. Mücadele NTV Spor'dan naklen yayınlanacak.

Sezon öncesinde oldukça hareketli bir yaz dönemi geçiren Galatasaray Odeabank kadrosunun neredeyse tamamına yakınını değiştirirken Ergin Ataman'dan boşalan başantrenörlük görevine de Erman Kunter'i getirmişti. 

Rakibimizi Tanıyalım: Gaziantep Basketbol
Yunan koç Stefanos Dedas önderliğinde son iki sezondur keyif veren bir basketbol oynayan Antep temsilcisi, bu sezon hedeflerini biraz daha yükseltmiş durumda. Playoff yarışında iddialı olmak isteyen ve yaz döneminde kadrosuna Victor Rudd, Sean Armand, DJ White gibi önemli eklemeler yapan Güneydoğu temsilcisi, bir diğer önemli transferi Cameron Clark'ı ise uzun süreli sakatlığından ötürü kullanamıyor.

İki takım hazırlık döneminde TÜBAD Turnuvası'nda karşı karşıya gelmiş, takımımız sahadan 63-69 mağlup ayrılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0