ÖZEL | "Taraftarımızla galibiyetlere koşmak istiyoruz!"

Galatasaray Odeabank'ın genç yıldızı ve bu sezon çok şeyler beklediği Ege Arar ile düzenlenen medya gününde konuştuk. Hazırlık dönemini ve takım içindeki uyumu anlatan Ege, taraftarlarımıza da mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Ege Arar'ın açıklamaları şu şekilde...

Bu sene yeni bir koç ve oyuncu grubu var. Sen de hazırlık döneminin başından beri takımla berabersin. Takımın uyumu nasıl? Soyunma odasında arkadaşlık ortamı yakalandı mı?
Tabi, yeni bir organizasyon, yeni bir koç. Herkesin bildiği gibi 9 tane yeni oyuncu. Geçen seneden sadece ben, Göksenin abi ve Emir var. Şu ana kadar her şey iyi gidiyor. En iyi şekilde birbirimize adapte olmaya çalışıyoruz. 

Zaten çok uzun bir sezon öncesi kamp dönemi geçirdik. Bizim  kaynaşmamız için çok büyük avantaj oldu bu. Takımda herkes çok istekli, çok karakterli. En iyi şekilde sezona Cumartesi günü giriş yapmaya çalışacağız

Bu yıl geçtiğimiz yıllara göre daha fazla sorumluluk alacaksın, kendini buna hazır hissediyor musun?
Her zamanki gibi elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Ben bu sorumluluğu kaldırabileceğimi düşünüyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıp, daha çok süre alıp, daha çok sorumluluk almak istiyorum.

Erman Kunter gibi oyuncu gelişimine önem veren bir koçumuz var. Bireysel çalışmaların, eksik yönlerin ve geleceğin için koçla görüşüyor musun?
Tabiki. Her konuda bana çok yardımcı oluyor. Hem eksiklerim hem artılarım hem saha içi hem de saha dışı. Çok müthiş bir koç. Oyuncu - koç diyalogu açısından mükemmel birisi, ondan çok şey öğreniyorum.

Geride bıraktığımız Bormio ve Fransa kamplarını nasıl değerlendiriyorsun?
Bormio kampı fiziksel açıdan biraz daha yükleme kampıydı. Orada fiziksel olarak çöküş yaşamış olabiliriz. Orada belirli hazırlık maçları oynadık. Fena da oynamadık ama fiziksel yükleme yapıldığı için belki de istediğimiz sonuçları alamadık. 

Fransa kampında bazı şeyleri daha net gördük. Daha iyi oynadık. Özellikle oradaki turnuvanın son maçında Strasbourg'a karşı çok net bir karakter gösterdik. Ben oradaki oyunu devam ettirip Cumartesi günün Gaziantep Basketbol karşısında güzel bir başlangıç yapacağımızı düşünüyorum.

Taraftara bir mesajın var mı?
Taraftarımız Abdi İpekçi'de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Sinan Erdem'de de yanımızda olsunlar. Onlarla birlikte en iyi oyunumuzu oynayıp galibiyetlere koşmak istiyoruz.

***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Röportaj: Can Bedel
Düzenleme: Mehmet Beygirci

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0