Selçuk İnan: Hepimizin amacı Galatasaray'ın iyiliği..

Konya deplasmanında 2-0 kazanarak liderliğini perçinleyen ve en yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 8'e çıkartan Galatasaray'da takım kaptanı Selçuk İnan karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Milli araların dönüşünde kazanmak zor olabiliyor. Bugün her zaman olduğu gibi kazanmak için sahaya çıktık. Sezon başından beri iyi hazırlanıyoruz, iyi çalışıyoruz. Saha içerisinde de istediklerimizi yapabiliyoruz. İyi bir takım olduk, iyi bir uyum yakaladık ve takımdaki herkes birbirini seviyor, birbiri için mücadele ediyor. Kazanmak için sahaya çıktık, dirençli bir rakibe karşı oynayacağımızı biliyorduk. 

Taraftarların yaptığı açıklama ile ilgili söyleyecek çok fazla bir şey yok, canları sağolsun. Hepimiz Galatasaray'ın iyiliğini istiyoruz, ben bunu her zaman dile getirdim. Taraftarımız bizim için önemli bir güç, biz onları sevindirmek için sahaya çıkıyoruz, şampiyonluk için mücadele ediyoruz.

Milli takımda 2 maçta da süre aldığım için daha iyi durumdaydım. Ne kadar süre verirlerse versinler, biz profesyoneliz. Elimden geldiğince takım arkadaşlarıma yardımcı olmak benim görevim, bunun farkındayım. Asisti kimin yaptığı veya golü kimin attığı çok önemli değil. Önemli olan bugün kazanmaktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0