Ayhan Akman topun ağzında!

Galatasaray'da Medipol Başakşehir maçında alınan farklı mağlubiyet moralleri bozarken, Dursun Özbek ve yönetimi yardımcı antrenör Ayhan Akman'ı hedef tahtasına koydu.

Futbol Arena'nın haberine göre; Medipol Başakşehir maçında alınan farklı mağlubiyetin yankıları sürerken, Dursun Özbek ve kurmayları Ayhan Akman ile ilgili önemli bir karar alacak. 

Dün akşam saatlerinde Hırvat teknik adam ile görüşen Dursun Özbek ve idarecilerin yardımcı antrenör Ayhan Akman ile ilgili de tavırları belli oldu. Galatasaray yönetiminde Ayhan Akman'ın geride kalan haftalarda sorumluluk almaktan kaçındığı ve Tudor'u gerektiği şekilde yönlendiremediği konuşuluyor. 

Igor Tudor'un yardımcılığına bizzat başkan Dursun Özbek tarafından getirilen Ayhan Akman için yöneticilerin yetersiz gördüğü ve Tudor'u yönlendiremediği noktasında birleştiği ortaya çıktı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0