Erman Kunter ile yollar ayrılıyor!

Sezon başında Ergin Ataman ile yolları ayırıp, Erman Kunter önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden ancak istediği sonuçları bir türlü alamayan Galatasaray Odeabank'ta, başantrenör Erman Kunter ile yollar ayrılıyor. 

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray Odeabank'ta üstüste başarısız sonuçlar alan koç Erman Kunter ile kısa bir süre içinde yolların ayrılması bekleniyor. Şube yöneticisi Can Topsakal ve Ömer Yalçınkaya ise yeni koç için çalışmalara başlamış durumdalar. Ellerinde geniş bir liste var. Listede bulunan isimler şu şekilde..

ERGİN ATAMAN
Galatasaray taraftarları eski hocaları Ergin Ataman'ı tekrardan takımın başında görmek istiyor ama Ergin Ataman ismi Dursun Özbek tarafından veto edilmiş durumda. Ergin Ataman'ın yönetimle ilgili yapmış olduğu açıklamalar onun geri dönüş kapısını kapatmış durumda.

OKTAY MAHMUTİ
Oktay Mahmuti ismi de yine listede yerini almış durumda. 2010-2012 sezonlarında Galatasaray'ı çalıştıran deneyimli koç yine yöneticiler tarafından değerlendiriliyor. Kendisine henüz teklif yapılmış durumda değil.

STEFANOS DEDAS
Kısa bir süre önce Gaziantep ile yollarını ayıran Yunan koç Stefanos Dedas da Galatasaray'a önerilen koçlar arasında. Gaziantep başarısız olması nedeniyle kendisiyle çalışma konusunda ciddi tereddütler olsa da bir önceki sezon başarılı olması ve Türkiye Ligi'ni bilmesi nedeniyle değerlendirilen isimler arasında.

FOTİOS KATSİKARİS
Yunan koç Fotios Katsikaris de yine Galatasaray'ın gündeminde olan koçlar arasında. Son olarak Hapoel Jerusalem'de başarısız olduğu için gönderilen deneyimli koç, son yıllarda arka arkaya başarısız olduğu için takımı teslim etme konusunda tereddütler var.

ALEXANDER TRİFUNOVİC
Şu an Karşıyaka'yı çalıştıran Sırp koç Alexander Trifunovic de Galatasaray'a önerilen isimler arasında. Karşıyaka'da ödeme sorunları, kötü sonuçlar ve transfer yasağıyla zor zamanlar geçiren koç Galatasaray'a sıcak baksa da Galatasaray yönetimi Karşıyaka kulübünün hocasını etik olmayacağı için şimdilik düşünmüyor.

DEJAN RADONJİC
Kızıyıldız'ın eski koçu Dejan Radonjic de yine listede olan isimler arasında. Şuan boşta olan çalıştırıcı için en büyük tereddüt İngilizce bilmemesi. Galatasaray'da ABD'li oyuncu sayısının fazla olması nedeniyle iletişim problemi yaşanmasından korkuluyor.

AİNARS BAGATSKİS
Listedeki son isim ise Letonyalı koç Ainars Bagatskis. Halen Letonya Milli Takımı'nı da çalıştırmakta olan başarılı koç, en son 2016-2017 sezonun Maccabi Tel Aviv'i çalıştırmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0