BSL | Kötü oyun, kötü sonuç

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yedinci haftasında deplasmanda Trabzonspor Basket ile karşılaştı. Galatasaray Odeabank, hücumdaki kötü performansının yanında savunmada da varlığını göstermeyince parkeden 103-82 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Bu sonuçla beraber kötü gidişatını sürdüren Sarı Kırmızılılar ligde yedinci maçında dördüncü mağlubiyetini aldı.

Mücadeleye Jordan Taylor, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, Dajuan Summers, Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Jordan Taylor ile bulduğu ilk çeyreği savunmadaki etkisiz oyunuyla birlikte 31-19 geride kapattı. İkinci çeyreğe 40 saniyede 5 sayı yiyerek başlayan Sarı Kırmızılılar, hücumdaki anlaşmazlıklarına ve savunmadaki hatalarına da devam edince soyunma odasına 60-33 geride gitti.

Soyunma odasından döndüğünde de oyun anlamında hiç bir değişiklik gösteremeyen Yenilmez Armada, oyunun hızlanmasıyla birlikte hızlı hücumlarla daha rahat sayı bulmayı başarsa da savunmadaki isteksizliklerin devam etmesiyle birlikte 23 sayı yiyerek üçüncü çeyreği de 83-56 geride kapattı. Son çeyrekte oyunun hızlanması ve rakibin skorun rehavetine kapılmasıyla birlikte rahat sayı bulmaya devam eden takımımız buna rağmen savunmada rakibine karşı duramamaya devam edince Trabzonspor'un 100 sayı barajını aştığı maçta parkeden 103-82 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri:

Dwight Hardy: 5 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
Scotty Hopson: 4 sayı - 2 ribaund - 2 asist.
Daujan Summers: 6 sayı - 7 ribaund.
Alex Renfroe: 12 sayı - 1 asist.
Jordan Taylor: 6 sayı.
Göksenin Köksal: 22 sayı - 3 ribaund.
Ege Arar: 2 sayı - 1 ribaund.
Richard Hendrix: 8 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Mehmet Yağmur: 6 sayı - 1 ribaund - 2 asist.
Emir Preldzic: 11 sayı - 1 ribaund - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0