BSL | Oyuncularımızdan galibiyet sonrası açıklamalar..

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray Odeabank, Yeşilgiresun Belediyespor’u 106-84 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından oyuncularımızdan Dwight Hardy ve Ege Arar galibiyeti değerlendirdi.

Dwight Hardy
“Bugün savunmada çok agresif başladık, hücumda da topu çok iyi dolaştırarak boş şut imkanları yakaladık. Üçüncü çeyrek başında biraz tembel kalmanın bedelini ödedik ama savunmada durdurduğumuz birkaç topla beraber yeniden kontrolü ele aldık. İyi bir rakibe karşı iyi bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim.”

Ege Arar
“Herkesin süre alması çok önemliydi. Milli takımda olduğumuz için 10 gündür takımda yoktuk ancak maça en iyi şekilde konsantre olduk. Milli takım arasında takımla birlikte çalışan arkadaşlarımıza dahil olarak iyi bir maç çıkardık. Belli sıkıntılarımız oldu. Ligde son olarak Trabzonspor karşısında kötü bir maç geçirdik. Cumartesi Tofaş deplasmanımız var. Tofaş namağlup bir takım. Galip gelmeye çalışacağız.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0