Erman Kunter: Maç boyu iyi mücadele ettik

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin sekizinci haftasında Galatasaray Odeabank'ın evinde Yeşilgiresun Belediyespor'u 106-84 mağlup ettiği maçın ardından başantrenör Erman Kunter basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Giresun takımı kolay bir takım değil, oynadığı maçlara bakarsanız, Efes'e son topta kaybettiler, Beşiktaş'ı uzatmada yendiler. Hücum potansiyelleri çok yüsek, dış şuta dayalı bir oyunları var. Biz bugün daha iyi hücum ettik, özellikle oyunun büyük bir kısmında iyiydik, sadece üçüncü periyodun başında farktan dolayı konstanrasyon eksikliği yaşadık. Onlar da hemen farkı 10'a kadar çektiler.

10 günlük arada iyi çalıştık, yaptığımız iyi antrenmanlar maça yansıdı. Şimdi tekrar maç trafiğimiz başlıyor. Genel olarak iyi bir süre paylaşımı yaptık, Mehmet'in parmağında bir sorun yok. Tam takım olabilirsek daha farklı olacaktır, bir ara çok sıkıntı yaşadık. İyi bir galibiyet oldu bizim açımızdan, bundan sonra da kazanmaya devam edeceğiz.

**Açıklamalar ve görsel Basket Dergisi sitesinden alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0