Derbide sol kanat Yasin'in!

Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'u 5-1 yenen Galatasaray'da yedeklerin oyunu göz doldururken teknik direktör Igor Tudor, derbide oynatacağı ilk 11'i şekillendirdi. Gamaspor'da yer alan habere göre; Igor Tudor, dün akşam forma şansı bulamayan yedek futbolculara Türkiye Kupası’nda şans verdi. 

Alanyaspor maçından sonra Sivas Belediye karşısında da skora katkı sağlayan Yasin Öztekin’in performansı teknik heyetin yüzünü güldürdü. Trabzonspor maçında Olcay Şahan ile yaşadığı gerilimin ardından 3 maç ceza alan Feghouli de dün akşam 45 dakika sahada kaldı. Cezayirli yıldızın fiziksel eksikliği göze çarptı. Linnes’in dinamik oyunu Igor Tudor’u sevindirdi. Hırvat teknik adam derbide sol bekte Linnes’e, sol kanatta ise Yasin Öztekin’e forma verecek.

İşte Tudor’un derbi 11’i

Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Linnes, Fernando, Ndiaye, Garry Rodrigues, Belhanda, Yasin, Gomis

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0