Eren Derdiyok: Maçı iyi bir skorla aldık

Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da 1 asist yapan Eren Derdiyok, maç sonrası GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Maçı iyi bir skorla aldığımızı belirten Eren Derdiyok, Başakşehir maçından da galip ayrılacağımızı belirtti. 

MAÇI İYİ BİR SKORLA ALDIK VE MUTLUYUZ
Kolay maç olmayacağını biliyorduk. Hocamızın iki forvetle maça başlamasının bir sebebi vardı. Öne doğru baskı yapmak istedik ve bunu da ödüllendirdik. Maçı iyi bir skorla aldık ve mutluyuz.

Futbolcular olarak elimizden geleni yapıyoruz ama istediğimiz futbolu seyircilerimizin desteğiyle oynayabiliyoruz. Bu nedenle onların bize ihtiyacı olduğu kadar bizim de onlara ihtiyacımız var.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA DA GALİBİYETLE AYRILACAĞIMIZA EMİNİM
Milli takımlara giden arkadaşlara öncelikle başarılar diliyorum. Sakatlıksız geri dönmelerini diliyorum. Sonra çok önemli bir maçımız var. Bu şekilde devam etmemiz lazım. Gözümüz dik, alnımız ak. Başakşehir maçından da galibiyetle ayrılacağımıza eminim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0