Galatasaray E-Spor takımının faaliyetleri 1905 GSYİAD'a devredildi

Galatasaray E-Spor takımının faaliyetleriyle ilgili 1905 GSYİAD (Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği) ile yapılan ortaklık anlaşmasının basın lansmanı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda gerçekleşti.

Yapılan anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Bildiğiniz gibi 2016 senesi itibarıyla dijital ortamda çok büyük yer tutan, milyonları peşinden sürükleyen E Spor ile Galatasaray tanıştı. Bildiğiniz gibi E Spor bir strateji oyunu. Stadyumlarda on binlerin ekran başında da milyonların takip ettiği çağımızın çok önemli bir strateji alanı. Galatasaray da buradaki yerini 2016 yılında aldı. Galatasaray’daki E Spor faaliyetlerini daha üst seviyelere çekmek için 1905 GSYİAD ile beraber bir ortaklaşa çalışma içine girdik. Her zaman Galatasaray’ın projelerinin yanında olan, Galatasaray’a üst seviyede destek veren başta başkan Metin Öztürk olmak üzere 1905 GSYİAD üyelerine teşekkürlerimi iletiyorum. Ve Galatasaray için E Spor’da büyük başarıların önümüzdeki günlerde geleceğine emin olarak bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk bu yeni birliktelik ile ilgili olarak “Çok şanslıyız ki böyle vizyonu geniş olan bir başkanımız var. Biz Galatasaray’ın her zaman hizmetindeyiz. Dünya değişiyor. Yeni nesil değişiyor. Türkiye’de 33 milyon kişi, aktif olarak 4 milyon kişi E Spor alanında… Artık bilgisayarlar buna göre ilerliyor. Hız sebebiyle evdeki bilgisayarların kapasiteleri yetmiyor. Çok ciddi paralar harcanıyor. E Spor; basketbolun, voleybolun önüne geçmiş durumda. Final maçlarının biletleri 3 ay önceden satışa çıkıyor, 45 dakikada tükeniyor.  Başkanımızın vizyonuyla inşallah Galatasaray markasını E Spor’da da en ileriye taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek anlaşmanın detayları ile ilgili “Dünyada bu iş kulüplerin önderliğinde ama kulüplere destek olan sponsorların ve onlara yardımcı kuruluların yürüttüğü bir dal. Galatasaray’ın daha üst seviyede fayda üretmesi, başarı kazanması açısından böyle bir gereklilik vardı. 1905 GSYİAD bizim her zaman çözüm ortağımız. Dolayısıyla biz onlarla bu projeyi daha üst seviyeye taşıyacağız” derken 1905 GSYİAD Başkanı Metin Öztürk ise “Dijital çok yeni bir konu. Başkanımızın ve kulübün konsantrasyonu çok farklı. Bu ortamda kulübün konsantre olması gereken birçok konu var. Kulüp, dev bir transatlantik... Bunların arasına yeni girecek konulara kulübün bir anda konsantre olması mümkün değil. Herhalde artık para konuşulmayan tek takım Galatasaray. 1905 GSYİAD’ın kuruluş gayesi Galatasaray’a katkıda bulunmak.  Başkanımız bize ödev verdi. Biz de burada destek olacağız. Koca bir transatlantik dümen alırken, başkan onu yürütürken, biz burada toplamda 33 milyon, aktif 4 milyon kişinin Galatasaray’a kazandırılması, sponsorlukların önce E Spor’a sonra da Galatasaray kazandırılması için katkıda bulunacağız. Bunda da başarılı olacağımızdan eminiz. İnşallah yeni projelerde de kulübümüze, Galatasarayımıza, armamıza katkıda bulunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0