Igor Tudor: Kaliteli bir oyunla kazandık

Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da, teknik direktör Igor Tudor, maç sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çift forvetli oyunda ilginç şeyler gördüğünü belirten Tudor, doğru mantaliyeti gösterdiğimizi de belirtti. Igor Tudor'un açıklamaları şu şekilde..

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Son 2 maçtan sonra galibiyet önemliydi. İyi bir mantaliteyle, kaliteli bir oyunla kazandık. Farklı bir sistemle oynadık. Çift forvetli oyunda ilginç şeyler gördüm. Böyle bir çözümün elimizde bulunması da güzel bir şey

Çift forvetten ziyade elimizdeki iyi oyuncuların güzel performansı galibiyeti getirdi. Doğru mantaliteyi gösterdiler. Eren’in performansı da çok iyiydi. O, takımımızın önemli bir parçası. Lig uzun bir maraton. Herkese forma şansı gelecek. Önemli olan o şansı en iyi şekilde değerlendirebilmek.

Aynı sistemle, aynı taktikte oynadığınız zaman futbolcular için adapte olmak açısından iyi olabilir. Ama rakipler her hafta sizi izliyor ve savunmasını ona göre ayarlıyor. Bakalım ileriki haftalar bize neler getirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0