Maicon: Aldığımız galibiyet çok önemliydi

Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 5-1 mağlup ederek liderliğini sürdüren Galatasaray'da ikinci golün sahibi olan Maicon, maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Galibiyetin çok önemli olduğunu belirten Maicon, Her maça son maç gibi hazırlandıklarını da belirtti. Maicon'un açıklamaları şu şekilde..

HER MAÇIMIZA SON MAÇIMIZ GİBİ HAZIRLANIYORUZ
Bu sezonki 4. golümden dolayı çok mutluyum. Aldığımız galibiyet çok önemliydi. Bu galibiyetin geliş tarzı da güzel oldu. Farklı bir galibiyetle de üç puanı almamız güven verdi.

Bu haftaki en büyük farklılık sonuçtu. Oynadığımız son iki maçta da aynı hırsla mücadele etmiştik. Kazanmak istemiştik. Ama sonuçlar gelmemişti. Ama bu kez sonuç daha rahat ve daha güzel şekilde geldi. Her maçımıza son maçımız gibi hazırlanıyoruz. Son maçımız gibi oynamak istiyoruz. Bugün de bunu başardık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0