İstanbul dışına çıkmayacak!

Süper Lig'de son olarak evinde Gençlerbirliği karşısında 5 golle galip ayrılan Galatasaray, milli aranın ardından uzun bir süre İstanbul'dan çıkmayacak. Igor Tudor'un öğrencileri şampiyonluk yolunda üstüste 4 maçını İstanbul'da oynarken 17 Aralık'ta oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için deplasmana gidecek.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Son olarak kendi evinde Gençlerbirliği’ni 5-1 gibi farklı bir skorla devirerek gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılılar, milli aranın ardından Başakşehir deplasmanına gidecek. Fatih Terim Stadı’ndaki bu mücadele sonrası, Aslan’ın evine Aytemiz Alanyaspor konuk olacak. Cim Bom’un bir sonraki deplasmanı ise Vodafone Park’ta Beşiktaş’a karşı... Kritik derbinin ardından Akhisar Belediyespor, Türk Telekom Stadı’nda Galatasaray’ın rakibi olacak.

3 PUANLA BAŞLADI
İstanbul serisi, 16. haftadaki Yeni Malatyaspor deplasmanıyla birlikte son bulacak. Sarı-Kırmızılılar, 3 puanla başlayan İstanbul serisine kayıpsız devam etmenin hesapları içinde. Cim Bom eğer İstanbul içindeki maçlarda bu seriyi yakalarsa, şampiyonluk yolundaki kaderini de kendisi çizmiş olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0