Maça Doğru | Hapoel Jerusalem - Galatasaray Odeabank

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu Eurocup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubunun beşinci maçında Hapoel Jerusalem'e konuk olacak. İlk galibiyetini almak isteyen takımımızda, sakatlığı devam eden Emir Preldzic'in forma giymesi beklenmiyor.

8 Kasım Çarşamba günü saat 21.15'te Pais Arena'da oynanacak karşılaşma Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Yenilmez Armada, son EuroCup maçında Lietkabelis Panevezys’ye evinde 73-78 mağlup olmuştu.  Karşılaşmada Daujan Summers 20 sayı üretirken, Scotty Hopson karşılaşmayı 14 sayı - 8 ribaund - 1 asist ile tamamlamıştı. Bu sonuçla beraber grupta dördüncü yenilgisini alan temsilcimiz, galibiyeti bulunmayan tek takım olarak son sırada yer alıyor.


Rakibimizi Tanıyalım: Hapoel Jerusalem
7 senedir her sezon EuroCup'ta mücadele etmeyi başaran Hapoel Jerusalem, bu sezon da her zaman olduğu gibi gruptan çıkmak istiyor. Sezon başında kadrosuna Austin Daye, Richard Howell, Alen Omic gibi önemli isimleri katan İsrail temsilcisi son olarak Kalin Lucas'ı renklerine bağlamıştı.

LİGE İYİ BAŞLADILAR 
Lige iyi bir başlangıç yapan Hapoel Jerusalem, ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı. Ligde Maccabi Tel Aviv'in arkasından ikinci sırada olan İsrail ekibi, tek yenilgisini Maccabi Ashdod'dan aldı. Son lig maçında deplasmanda Hapoel Eilat'ı 67-82 gibi net bir skorla mağlup eden Hapoel'de Stratos Perperoglou 15 sayıyla maçın en skoreri olmuştu.

EUROCUP'TA KAYIPLAR
Ligde istediklerini başarabilen Hapoel Jerusalem, Avrupa'da kötü durumda. B grubunda 1 galibiyet - 3 mağlubiyet ile 5. sırada bulunan İsrail temsilcisi, son maçında Reggio Emilia'yı deplasmanda mağlup etmeyi başarmış ve EuroCup'ta ilk galibiyetini almıştı.
  • Lietkabelis Panevezys 86-72 Hapoel Jerusalem
  • Hapoel Jerusalem 81-86 Buducnost VOLI
  • Hapoel Jerusalem 83-91 Bayern Münih
  • Reggio Emilia 61-63 Hapoel Jerusalem
Geçen sene formamızı giymiş Austin Daye'yi kadrosunda bulunduran Hapoel Jerusalem'in güncel kadrosu şu şekilde: Jerome Dyson, Austin Daye, Richard Howell, Stratos Perperoglou, Yogev Ohayon, Tarance Kinsey, Alen Omic, Bar Timor, Yotam Halperin, Lior Eliyahu, Kalin Lucas, Elias-Pour, Igor Mayor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0