“Milli araya galibiyetlerle girmek istiyoruz”

EuroLeague Women A Grubu dördüncü haftasında oynayacağımız Castors Braine maçının yolculuğu öncesinde idarecilerimizden Müge Erdem ve Özge Alev, genç oyuncularımızdan ise İrem Naz Topuz, GSTV’den Merve Ergü’ye açıklamalar yaptı. Demeçler şöyleydi:

Müge Erdem
“EuroLeague’de geçen hafta iyi bir galibiyet almıştık ve bu galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. EuroLeague’de ve yerel ligde oynamak zor oluyor. Ancak iyi bir kadromuz var. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Şu anda herhangi bir eksiğimiz yok. Castors Braine maçından da galip gelmek istiyoruz.”

Özge Alev
“Hafta sonu aldığımız mağlubiyet bizi birazcık sarstı o yüzden şimdi herkes bu maça daha da odaklandı. EuroLeague’de her maçın ayrı bir önemi var. Bugün bir antrenman yapacağız, yarın sabah da bir tane var. Ben bu maçtan galibiyetle döneceğimize inanıyorum. Hafta sonunda Yakın Doğu Üniversitesi maçı var. Sonra da milli takım arası olacak. Milli araya galibiyetlerle girmek istiyoruz.”

İrem Naz Topuz
“Bir haftadan beri hazırlanıyoruz. Rakibimizi iyi inceledik. Antrenmanları da bu doğrultuda devam ettirdik. Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0