Maça Doğru | Galatasaray Odeabank - Lietkabelis Panevezys

2015-2016 sezonunda tarihi bir başarı elde ederek şampiyon olduğu Eurocup'a bir sezonluk EuroLeague arası veren Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubunun dördüncü maçında Lietkabelis Panevezys'i ağırlayacak. İlk galibiyetini almak isteyen takımımızda, sakatlığı devam eden Mehmet Yağmur maçta forma giyemeyecek.

Yenilmez Armada, son EuroCup maçında Buducnost VOLI’ye deplasmanda 87-78 mağlup olmuştu. Karşılaşmada Scotty Hopson, Daujan Summers ve Alex Renfroe 14 sayı üretirken, Richard Hendrix karşılaşmayı 10 sayı - 8 ribaund - 1 asist ile tamamlamıştı. Bu sonuçla beraber grupta üçüncü yenilgisini alan temsilcimiz, galibiyeti bulunmayan iki takımdan biri olarak son sırada yer alıyor.

1 Kasım Çarşamba günü saat 20.00'da Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak.

Rakibimizi Tanıyalım: Lietkabelis Panevezys
Uzun zaman sonra geçen sene yeniden EuroCup'ta mücadele etmeye başlayan Lietkabelis Panevezys, bu sezon da geçen seneki gibi gruptan çıkmak istiyor. Arturs Stalbergs önderliğinde geçen sene ligde ve Avrupa'da yakaladığı başarıyı sürdürmeyi amaçlayan Litvanya temsilcisi, kadrosunu Zanis Peineris, Vaidas Cepukaitis gibi isimlerle güçlendirdi.

LİGDE LİDERLİĞİ PAYLAŞIYOR
Lige iyi bir başlangıç yapan Lietkabelis Panevezys, ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet almayı başardı. Ligde 8 galibiyetli iki takımdan biri olan Panevezys temsilcisi, tek yenilgisini liderliği paylaştığı ve en önemli rakibi olan Zalgiris Kaunas'tan aldı. Son lig maçında rakibinin son çeyrekte muazzam oyununa karşı koyamayan Litvanya Ekibi, Zalgiris Kaunas'a 92-90 mağlup olmuştu. Karşılaşmada Gary Talton 20 sayı - 2 ribaund - 9 asistle yıldızlaşırken, Zygimantas Skucas 13 sayı ile maçı tamamladı.

EUROCUP'TA İSTEDİĞİNİ BULAMADI
Lige iyi başlayan Lietkabelis Panevezys, Avrupa'da tam olarak istediğini bulamadı. B grubunda 1 galibiyet - 2 mağlubiyet ile 4. sırada bulunan Litvan temsilcisi, son maçında Reggio Emilia'ya evinde mağlup olmuştu.

  • Lietkabelis Panevezys 86-72 Hapoel Jerusalem
  • Bayern Münih 93-57 Lietkabelis Panevezys
  • Lietkabelis Panevezys 75-82 Reggio Emilia

2009-10 sezonunda formamızı giymiş Simas Jasaitis'i kadrosunda bulunduran Lietkabelis Panevezys'in tam kadrosu şu şekilde: Gary Talton, Zanis Peineris, Vaidas Cepukaitis, Ksystof Lavrinovic, Gintaras Leonavicius, Adas Juskevicius, Simas Jasaitis, Darjus Lavrinovic, Donatas Tarolis, Zygimantas Skucas, Lukas Aukstikalnis, Lorenzo Williams.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0