Oyuncularımızdan Bayern Münih maçı öncesi açıklamalar

Galatasaray Odeabank’ın EuroCup B Grubu’nda Çarşamba günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Bayern Münih maçı öncesinde DaJuan Summers ve Scotty Hopson açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın sözleri şu şekilde...

DaJuan Summers
Önemli bir maç olacak. Bayern ile ilk oynadığımız maçtaki takımdan daha farklı bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bence bu maç daha çekişmeli geçecektir. Onları savunmada durdurmak için hazır olmamız gerekiyor. Her pozisyonu aynı ciddiyetle tek tek oynamalıyız.

Scotty Hopson
Bayern ile ilk karşılaştığımız maçın üzerinden bir hayli vakit geçti ve takım olarak daha fazla vakit geçirip maç oynama şansı bulduk. Zorlu bir atmosferde oynayacağımızın farkındayız ama koçumuzun oyun planına sadık kalıp son maçlarda yakaladığımız momentumun üzerine inşa etmeliyiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0