Pedro Cavanda için flaş iddia!

Sezon başında Slovenya'da gerçekleştirilen kamp çalışmaları sırasında teknik direktör Igor Tudor tarafından kadro dışı bırakılan ve transferin son gününde kiralık olarak Standart Liege takımına gönderilen Pedro Cavanda için Belçika basınından çarpıcı bir iddia geldi.

Belçika basınında çıkan haberlere göre; Bu sezon Standart Liege forması altında Jupiler League'de 7 maçta forma giyen ve oynadığı futbolla teknik heyetin takdirini kazanan Belçikalı oyuncunun 1.5 milyon euro değerindeki satın alma opsiyonunun kullanılacağı iddia ediliyor. Sezon başında 500bin euro kiralama bedeliyle Cavanda'yı gönderen sarı-kırmızılı yöneticilerin böyle bir teklif gelmesi halinde tereddütsüz kabul edeceği ve devre arasında oyuncunun bonservisiyle birlikte Liege kulübüne transfer olmasına izin verecekleri belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0