Stopere bir takviye daha!

Ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen lider Galatasaray'ın devre arasında savunmaya bir takviye daha yapmaya hazırlandığı iddialar arasında yer alıyor. Takvim gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Igor Tudor yönetimle yaptığı görüşmede Roma'da forma giyen Brezilyalı savunmacı Leandro Castán'ın transfer edilmesini istedi. 

TORINO'DA KİRALIK OYNADI
Roma'da 5. sezonunu geçiren Castan geçen sezon İtalyan kulüplerinden Torino'da kiralık olarak forma giydi. 31 yaşındaki sol stoper pozisyonunda forma giyen tecrübeli futbolcu için Ocak ayında Roma'nın kapısının çalınacağı belirlendi.

BİZE BÜYÜK FAYDA SAĞLAR
Ligde şampiyonluğun en büyük adayları arasında gösterilen lider Galatasaray'ın Ocak ayı için nokta vuruşu yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılı yönetimin Teknik Direktör Tudor'un da görüşünü alarak savunmayı Roma'da forma giyen Castan'la güçlendirmek istediği gelen bilgiler arasında.. Teknik direktör Tudor'un yönetimle yaptığı görüşmede, "Savunmaya Castan'ı alırsak burada doğabilecek olan bir sorunu gideririz. Castan iyi bir stoper. Bize büyük fayda sağlar" dediği öne sürüldü. Galatasaray'ın kulübüyle 2 sezon daha sözleşmesi olan Castan'ı bonservisiyle almak istediği ortaya çıktı. Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0