Taraftardan Terim baskısı!

Fenerbahçe beraberliği ve Trabzonspor yenilgisinin ardından kritik Başakşehir maçında Galatasaray’ın 5-1 yenilmesi, Sarı-Kırmızılı futbolseverleri isyan ettirdi. Teknik direktör İgor Tudor ile takımın hedefe ulaşamayacağını düşünen taraftarlar, sosyal medyada kampanya başlattı. Hemen hemen bütün taraftar grupları, Fatih Terim’in yuvaya döndürülmesi için mesajlar yolladı. 

TARAFTAR KAMPANYA BAŞLATTI
A Milli Takım’daki görevinden alındıktan sonra boşta olan ve ailesiyle vakit geçiren Terim, Trabzonspor’un Rıza Çalımbay’dan önce kendisine yaptığı teklifi kabul etmemişti. 3. döneminde Cim Bom’a 2 lig şampiyonluğu ve 2 de Süper Kupa kazandıran İmparator’un 4. kez göreve getirilmesi için kulübün resmi hesabına binlerce tweet atıldı.

BAŞKAN'A BASKI DA VAR
Fatih Terim konusu sadece taraftar isteğinden ibaret değil. Alınan bilgiye göre bir grup yönetici de Tudor ile daha fazla zaman kaybedilmemesini istiyor. Takım hala liderken Fatih Terim’le anlaşılması gerektiğini savunan idareciler, Başkan Dursun Özbek’e bu konuda baskı yapıyor.

(Fotomaç)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0