Tudor yerine Bilic iddiası!

Galatasaray yönetimi bugün Florya'da bir zirve gerçekleştirecek. Bu önemli zirvede teknik direktör Igor Tudor da olak. Kendisi hem uyarılacak hem de düşüşün sebebi sorulacak.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; toplantıda teknik patron Tudor'un sistem ve oyuncu tercihleri, yaptığı oyuncu değişiklikleri, büyük ve önemli maçlarda takımın performansının yetersiz kalması gibi birçok konu masaya yatırılacak.

Zirvede Tudor'un görevine son verilmesi beklenmiyor. Başkan Dursun Özbek de devam etme kararında. Ama kendisi ciddi bir şekilde uyarılacak. Hırvat hocadan kötü gidişin bir an önce son bulması istenecek. Tudor'un işleri koyamaması durumunda ise Galatasaray'da teknik adam değişkliği yaşanabileceği iddiaları ortaya atılıyor. Sarı- Kırmızılı takımla ismi anılan teknik direktörler ise Fatih Terim ve Slaven Bilic.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0