Ahmet Sivri ile profesyonel sözleşme imzalandı!

Sezon başında Kıbrıs temsilcisi Yenicami AK takımından transfer edilen ve U21 takımında forma şansı bulan Ahmet Sivri gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon U21 Ligi'nde forma giydiği 16 karşılaşmada attığı 13 golle dikkatleri üzerine toplayan 1999 doğumlu forvet oyuncusu ile profesyonel sözleşme imzalandı.

Sezon başında transfer edilen Ahmet Sivri, altyapısında yetiştiği Kıbrıs ekibinin A ve A2 takımında çıktığı 52 maçta 66 gol atma başarısı göstermişti. 19 yaşındaki yıldız adayı alt yapıda dikkat çekerken, hocaları da üstüne titriyor. Duran toplardaki tekniği ve hızıyla sahada etkili olan Ahmet Sivri sezon başında A takımla da kafilede yer alarak Gomis ile uçaktan fotoğraf çektirmişti. Genç oyuncu son olarak geçtiğimiz günlerde Emrah Bayraktar tarafından A takım antrenmanına alınmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0