Terim bizzat devreye giriyor!

Devre arasında kadroya takviye yapacaklarının sinyalini veren Fatih Terim, ilk hamlesini de yaptı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, sol bek almaları gerektiğini belirtirken bu transfer için İtalya'daki bağlantılarını devreye soktu. 

beIN Sports'un haberine göre; daha önce İtalya Serie A'da Fiorentina ve AC Milan'ı da çalıştıran tecrübeli teknik adam Kwadwo Asamoah'ın devre arasında Galatasaray kadrosuna katılmasını istiyor. Sarı-kırmızılı takım Asamoah ile sezon başında anlaşmış ancak Juventus, bir sol bek transferi yapamadığı için yıldız oyuncunun Galatasaray'a gitmesine izn vermemişti. Galatasaray, sezon sonunda Juventus ile sözleşmesi sona erecek olan ve daha önce söz kestiği Asamoah'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Asamoah bu sezon Juventus formasıyla Serie A'da 8 maça çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0