Arda Turan ve Filipe Luis için resmi açıklama!

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray'da, gündemden düşmeyen Arda Turan ve Filipe Luis için resmi açıklama geldi. Her iki oyuncunun da menajerliğini yapan Ahmet Bulut, TRT Spor'da katıldığı programda iki oyuncunun Galatasaray'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'ın transferi için Galatasaray ile görüşmedik diyen Ahmet Bulut, ''Arda Turan için Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik. Arda için Türkiye'den teklif gelmedi. Görüştüğümüz takımlar var ancak bunlar Türkiye'den değil.'' dedi. Galatasaray'ın gündeminden düşmeyen Atletico Madrid'in sol bek Filipe Luis ile ilgili de konuşan Ahmet Bulut, ''Filipe Luis'in transferi için Galatasaray ile görüşmedik. Filipe Luis'e, Türkiye'den teklif gelmedi.'' ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0