Ele güne karşı yapayalnız..

Süper Lig'in 15.haftasında Galatasaray, stadda yaşanan bütün kaosa rağmen 2-0 geriden gelip Akhisar'ı 4-2 mağlup etti ve liderlik koltuğuna oturdu. Maç sonrası rakip takım teknik direktörü olan ve taraftarımızca ''Kansız'' olarak bilinen Okan Buruk, "Igor Tudor gibi vasıfsız bir adamın Galatasaray kulübesinde olmasından eski bir Galatasaraylı futbolcu olarak utanç duyuyorum.'' sözlerini söyledi. Bu sözlerin ardından Galatasaray Yönetiminin, bu hadsiz sözleri söyleyen şahısı kınayan ve teknik direktör Igor Tudor'a sahip çıkan bir açıklama yapması gerekirdi.

Fakat dananın kuyruğu burada koptu. Galatasaray Yönetimi şu saate kadar tek bir söz dahi söylemedi. İşin daha da vahim yanı, basında yer alan haberlere göre yönetim, Okan Buruk'un ileride Galatasaray'a teknik direktör olabilme ihtimalini düşünerek bu konuda açıklama yapmama kararı almış. Igor Tudor'u, beğenin, beğenmeyen, sevin, sevmeyin bunlar önemli değil ama Galatasaray teknik direktörüne kimse vasıfsız diyemez. Hele en büyük başarısı çalıştırdığı takımı ligde tutmak olan bir zat hiç diyemez. Galatasaray teknik direktörüne bu kadar ağır sözler söylenirken, yönetimin susması da Galatasaray'ın kimler tarafından yönetildiğinin en büyük kanıtı. Sezon başından bu yana Galatasaray futbol takımının ve teknik direktörünün haklarını savunmaktan aciz olan bu insanlar, takım ve teknik direktörün arkasında durmayı bile beceremiyorlar. Twitter'da tweet atarak şov yapan, kendi taraftarına küfür eden yardakçılar, şampiyonluk bekledikleri takıma, teknik direktöre destek verecek bir açıklama yapmayı bile akıl edemiyorlar. Destek olmadıkları, sahip çıkmadıkları insanlardan şampiyon olmalarını bekleyerek, yüzsüz ve utanmaz olduklarını da gösteriyorlar. 

Galatasaray futbol takımı ve teknik direktörü hiç olmadığı kadar yalnız kalmış durumda.Taraftarı takım kaybetsin diye dua eder, soru sormayı bile beceremeyen muhabirler twitterda kanaat önderliğine soyunup, Tudor'a teknik direktörlük öğretmeye kalkar, futbol yorumcusuyum diyen adamların bir kısmı Galatasaray teknik direktörüne gerizekalı diyecek kadar ileri gider, kimi basın toplantısında sorduğu sorunun cevabını almasına rağmen cevap almadığını belirterek yalan söyler, bir başkası ise Allah belasını versin der. Tüm bunlar yaşanırken yönetici olanlar yani takımın haklarını savunmakla görevli olanlar hiçbir şey yapmazlar. Galatasaray teknik direktörüne beddua eden, hakaret eden adamlar rahat rahat bunlara devam eder. Galatasaray camiası geçtiğimiz yıllarda hep kenetlenerek başarılar kazan bir camia iken bu sezon kenetlenmek bir yana dursun, takımının başarılı olmaması için her şeyi yapan bir camiaya dönüştü. Taraftarına ve yönetimine rağmen kendi içinde kenetlenerek Süper Lig'de 15 haftanın 14'ünü lider geçen bu ekibin şampiyonluk mücadelesi mutlu sonla bitecek mi bilinmez ama şu bir gerçek ki böyle devam ederse ve sezon mutlu sonla biterse hafızalara ele güne karşı yapayalnız bir adamın ve takımının zaferi olarak kazınacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0