Ayşegül Günay sezonu kapattı!

Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonun 12.haftasında bugün Fenerbahçe ile oynanılan karşılaşmanın ikinci çeyreğinde sakatlanarak kenara gelen ve oyuna devam edemeyen Ayşegül Günay'ın durumu belli oldu. 

Sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle bir süre takımdan ayrı kalan ve kısa bir süre önce takıma katılarak her geçen maçta form grafiği yükselen Ayşegül Günay bugün oynanılan derbinin ikinci çeyreğinde rakibiyle girdiği ikili mücadele sırasında yerde kalmış ve kenara gelerek, oyuna devam edememişti. 25 yaşındaki oyun kurucu pozisyonundaki oyuncunun karşılaşma sonrasında yapılan kontrollerinde sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu tespit edildi. Önümüzdeki günlerde sponsor hastahanede ameliyat olacak olan Ayşegül Günay'ın sezonu kapattığı belirlendi.

FCN Blog ekibi olarak Ayşegül Günay'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bir an evvel sağlığına kavuşarak kendisini parkede görmek istiyoruz! Geçmiş olsun Ayşegül!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0