Marina Maljkovic: Elimizdeki malzeme bundan fazlasını yapamaz..

Kadınlar Basketbol Ligi'nde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında sahadan 79-67'lik skorla mağlup ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Sırp çalıştırıcının mevcut kadroyla bundan daha fazlasını yapamayacaklarını ve kaliteli oyunculara ihtiyaç duyduklarını dile getirdiği basın toplantısındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Açıkçası bu maç hakkında söylenebilecek çok bir şey yok. Takımımın olağanüstü bir savaş vermesi gerektiğini söylemiştim maç öncesinde de. Maalesef elimizdeki malzemeyle yapabileceğimiz şey bundan fazlası değil. Fenerbahçe takımı bugün ilk yarıda kenardan gelen oyuncularından 25 sayı üretirken biz hiç sayı üretemedik. Bugün maçı neden kaybettiğimizi anlamak için bir basketbol profesyoneli olmanıza gerek yok. Aynı oyuncu grubuyla Bourges’a karşı Çarşamba günü Euroleague’de çok zor bir maç oynayacağız ve o maçtan sonra 5 Ocak civarında yeni oyuncularımız gelecek. Umarım daha iyi, daha komple bir takım olacağız ve daha normal bir rotasyona sahip olacağız.


Bugün taraftarlarımıza bir galibiyet hediye edememek beni çok üzdü ancak taraftarlarımız sadece bize destek olmuyor, bence bizi yakından takip de ediyorlar. Bu yüzden onlar da takımın bugün savaştığını ve elinden başka bir şey gelmediğini biliyordu. Eğer elinizde tamamı dolu bir bardak varsa üzerine daha fazla su ekleyemezsiniz çünkü taşacaktır. Takım olarak iyi antrenman yapıyoruz, maçlara iyi hazırlanıyoruz ama artık elimizde önemli oyuncuların olması gerekiyor ki daha kaliteli bir takım haline gelebilelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0