Bafetimbi Gomis: İlk golden sonra oyundan düştük!

2017 yılının son derbisinde ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olan ve sahadan 3-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Bafetimbi Gomis yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş iyi bir takım ancak birinci golde kişisel bir hata yaptık, ilk yarıda oynadığımız oyuna yazık oldu. İlk golden sonra oyundan düştük ve oyunda açıklar verdik, 3 gol yedik. Biz yeni bir takımız, bazı uyumsuzluklarımız var. Beşiktaş ise 2-3 senedir birlikte oynayan bir takım, bizden daha uyumlu durumdalar. Bugün gösterdiğimiz performansı daha iyi noktalara taşımamız gerekiyor. Sezona iyi başlamıştık, bunu devam ettireceğiz.

Bu futbol, maalesef böyle şeyler olabiliyor, maçları kaybedebiliyorsunuz. Bir günün gerçeği, diğer günle aynı olmuyor. Bu maçtan önce 13-14 maçlık bir seri vardı, liderliği elde ettiğimiz. Bugün liderliği kaybetmiş gibi görünüyoruz ancak takım daha iyi oturduğunda, birbirine uyum sağladığında büyük maçları kazanacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0