BSL | Üçüncü çeyrek maçı kaybettirdi!

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin dokuzuncu haftasında deplasmanda Tofaş ile karşılaştı. Galatasaray Odeabank, ilk yarısını önde kapattığı maçı kötü üçüncü çeyrek performansı nedeniyle 97-90 kaybetti. Bu sonuçla beraber Tofaş namağlup ünvanını korurken, takımımız ligdeki dokuzuncu maçında beşinci mağlubiyetini aldı.

Mücadeleye Alex Renfroe, Dwight Hardy, Göksenin Köksal, DaJuan Summers, Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, ilk sayılarını Ege Arar ile bulduğu ilk çeyrekte dış atışlarda ve ribaundlarda sorun yaşamasına rağmen iki sayılık atışlardaki isabet yüzdesiyle ilk 10 dakikayı 25-27 önde kapattı. İkinci çeyrekte de dış atışlarda isabet bulmakta zorlanan takımımız buna rağmen hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla birlikte Raymar Morgan'ın etkili hücum performansına karşı koydu ve benchten gelen Scotty Hopson'dan aldığı katkıyla birlikte soyunma odasına 52-53 önde gitti.

Soyunma odasından döndüğünde savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Yenilmez Armada, üçüncü çeyreğe Tofaş'ın 9-2'lik serisiyle başladı. Crocker'ı savunmakta zorlanan Sarı Kırmızılılar hücumda da sayı bulamayınca 27 sayı yediği çeyrekte sadece 12 sayı atarak son çeyreğe 79-65 geride girdi. Son çeyreğe de kötü başlayan ekibimiz bir ara farkın 18 sayıya çıkmasına rağmen tekrardan hücum ritmini kazandı ve farkı 5 sayıya kadar indirdi. Son dakikalarına kadar maçın içinde kalmak için çabalayan Yenilmez Armada, son saniyelerinde Pierria Henry'nin öne çıktığı maçta parkeden 97-90 mağlup ayrıldı.

Maç istatistikleri: 

Dwight Hardy: 21 sayı - 1 ribaund - 1 asist.
Scotty Hopson: 10 sayı - 2 ribaund.
Daujan Summers: 1 asist.
Alex Renfroe: 12 sayı - 1 ribaund - 7 asist.
Jordan Taylor: 11 sayı - 2 ribaund - 5 asist.
Göksenin Köksal: 9 sayı - 1 ribaund - 2 asist.
Ege Arar: 2 sayı - 5 ribaund.
Richard Hendrix: 8 sayı - 7 ribaund - 3 asist.
Mehmet Yağmur: 6 sayı - 3 ribaund - 1 asist.
Emir Preldzic: 11 sayı - 2 ribaund - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0