Bruma: Tudor ile sorunlar yaşadığım doğru.

Sezon başında Galatasaray'dan Red Bull Leipzig'e transfer olan Bruma, Alman basınına verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.  

12.5 milyon Euro'ya Leipzig'e transfer olan 23 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor ile yaşadığı problemler hakkında konuştu. Bruma, ''Evet, Tudor ile sorunlar yaşadığım doğru. Zor bir kişiliğim var. Eğer işler kötü giderse, kimse beni tutamaz. Ama şimdi kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum. Daha sakin bir insan oldum. Burnu havada olan futbolcuları hiç sevmiyorum. Kendisini olduklarından daha iyi sanıyorlar. Öyle futbolcuları saha içinde yenmekten çok zevk alıyorum'' diye konuştu.

ÇOK DAHA FAZLASINI İSTİYORUM
Leipzig'de kupalar kazanmak istediğini belirten genç futbolcu, ''Çok tutkulu bir futbolcuyum. Tanrı izin verirse şampiyonluklar kazanmak istiyorum. 2015 yılında Galatasaray ile kazandığım Türkiye Ligi şampiyonluğundan daha fazlasını istiyorum. Türkiye Kupası ve Süper Kupası'ndan çok daha fazlasını istiyorum'' dedi.
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0