BSL | Kötü gidişat devam etti!

Galatasaray Odeabank, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 13. haftasında İstanbul BBSK'ya konuk oldu. Yenilmez Armada, kötü başladığı maçta kenardan gelen oyuncularıyla birlikte maça ortak olmayı başarsa da rakibine 74-67 mağlup oldu. Bu sonuçla beraber ligdeki 8. mağlubiyetini alan takımımız, Türkiye Kupası'na katılma şansını zora soktu.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını DaJuan Summers ile buldu. Karşılaşmaya kötü başlayan Galatasaray Odeabank, maçın temposunun düşük olmasıyla birlikte ilk 10 dakikada birçok bireysel hata yaptı. Sarı Kırmızılılar, Göksenin Köksal'ın oyuna girmesiyle savunmada da hücumda da hareketlense de savunmadaki problemler nedeniyle ilk çeyreği 19-14 geride kapattı.

İkinci çeyreğe de kötü başlayan Yenilmez Armada, ilk çeyrekteki hatalarını ikinci çeyreğe de taşıdı. Pota altında Ivan Buva'ya engel olamayan takımımız, savunmada rakibine adeta çaresiz kaldı. Hücumda da çeyreğin ilk 5 dakikasında bir şey yapmakta zorlanan temsilcimiz, son dakikalarında Emir Preldzic'in sorumluluk almasıyla toparlanmayı başarsa da soyunma odasına 38-34 geride gitti.

Soyunma odasından döndüğünde pota altını daha aktif kullanmaya başlayan Galatasaray Odeabank, İstanbul BBSK'yı yıpratmayı başardı. Richard Hendrix ve Summers'ın etkili oyunlarıyla rakibini skorda yakalayan Yenilmez Armada, Dwight Hardy'nin de maçta sayı atmaya başlamasıyla beraber son çeyreğe 48-51 önde girdi.

Son çeyreği dengeli geçen maçta, Emir Preldzic'in sahneye çıkıp yıldızlaşmasına rağmen son dakikalarında yanlış kararlar veren takımımız parkeden 74-67 mağlup ayrıldı.


Oyuncu istatistikleri: 

Dwight Hardy: 5 sayı - 2 ribaund - 3 asist.
Scotty Hopson: 2 sayı - 4 ribaund - 2 asist.
DaJuan Summers: 7 sayı - 5 ribaund - 1 asist.
Alex Renfroe: 11 sayı - 3 ribaund - 3 asist.
Jordan Taylor: 5 sayı.
Göksenin Köksal: 10 sayı - 3 ribaund - 1 asist.
Ege Arar: 4 sayı - 5 ribaund.
Richard Hendrix: 11 sayı - 9 ribaund.
Mehmet Yağmur: 0 sayı - 1 ribaund - 1 asist.
Emir Preldzic: 12 sayı - 1 ribaund - 7 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0