Dursun Özbek'in planı..

Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Yönetim Kurulu toplantısından Tudor ile ayrılık kararı çıktı. Başkan Dursun Özbek, takımın başına Fatih Terim'i getirmek istedi. İtiraz eden bazı yöneticiler isyan etti ve erken seçim kararı alındı. Peki şimdi ne olacak?

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray’da beklenen olay gerçekleşti ve Igor Tudor ile yollar ayrıldı. Bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Hırvat çalıştırıcının görevine son verilmesi oylandı.

Tudor ile yollar ayrılsa da yeni teknik adam konusunda tartışmalar çıktı.

Başkan Dursun Özbek, Fatih Terim’i takımın başına getirmek istedi. Terim’i istemeyen bazı yöneticiler “O gelirse istifa ederiz” diyerek başkana rest çekti. Başkan Özbek ise “Tamam o zaman erken seçime gidiyoruz” diyerek olayı başka bir yöne çevirdi.

Peki Başkan Dursun Özbek seçim kararıyla neyi hedefledi.

İşte Özbek’in 3 hedefi!
1- Başkan Dursun Özbek, seçim kararıyla mevcut yönetimde istemediği isimleri saf dışı bırakacak.
2- Mayıs ayında yapılması beklenen Olağan Seçimli Genel Kurul’a hazırlanan Galatasaray muhalefeti, erken seçim kararıyla gafil avlanacak.
3- Özbek, yeni yönetimiyle birlikte Fatih Terim’i takımın başına getirecek ve şampiyonluk yolunda taraftarı arkasına alacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0