Galatasaray erken seçime gidiyor!

Süper Lig'e fırtına gibi giriş yaparak puan tablosunda açık ara liderliğini ilan eden ancak son haftalarda gösterdiği kötü performans sonrasında üstüste puan kayıpları yaşayarak ligin 16.haftasında 3.sıraya kadar gerileyen Galatasaray'da adeta yer yerinden oynadı. Malatya deplasmanında aldığı mağlubiyet sonrasında teknik direktör Igor Tudor'un görevine son veren Galatasaray'da yönetim kurulu bugün olağanüstü olarak toplanmıştı.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenaze töreni nedeniyle bugün saat 15:00'te başlayan yönetim kurulu toplantısı oldukça sert geçti. Teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verilmesinin ardından yeni teknik direktör adayı olarak Fatih Terim'in ismi güçlü bir şekilde dile getirilirken, yönetim içerisinde bazı isimlerin "istifa ederiz" resti nedeniyle Dursun Özbek zor anlar yaşadı. 2015 yılının Mayıs ayında başkanlık koltuğuna oturan Dursun Özbek'in listesinden bugüne kadar tam 8 isim ayrılmıştı. 2 ismin daha ayrılması halinde yönetimin düşmesi durumunu göz önünde bulunduran Özbek, erken seçim kararı aldı. Galatasaray yönetiminde daha önce Cüneyt Tanman, Tayfun Demir, Fatih İşbecer, Selim Arda Üçer, Nasuhi Sezgin, Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu istifa eden isimler arasında yer alıyordu. Yaşanan sert tartışmalar ve fikir ayrılıklarının yanı sıra bazı yöneticilerin istifa kozunu kullanarak rest çekmesi üzerine mevcut başkan Dursun Özbek erken seçim kararı aldı. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 13 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. Bu seçimde çoğunluk sağlanamaması durumunda seçim 20 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0