EuroCup | Çok önemli galibiyet!

Galatasaray Odeabank, EuroCup B grubu'nun dokuzuncu haftasında deplasmanda BC Lietkabelis ile karşılaştı. Yenilmez Armada, ilk yarısında tam 11 üçlük bulduğu maçta rakibi 77-84 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla beraber EuroCup'taki dördüncü galibiyetini alan takımımız, hem de Lietkabelis'e karşı ikili averaj üstünlüğünü eline alarak gruptan çıkma adına büyük bir adım attı.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını Alex Renfroe ile buldu. İlk 10 dakikaya savunmada sıkıntı yaşayarak başlayan Galatasaray Odeabank, buna rağmen Renfroe ve Richard Hendrix'in hücumdaki etkili oyunuyla ilk çeyreği 19-25 önde kapattı. İkinci çeyrekte adeta üçlük olup yağan Yenilmez Armada, Jordan Taylor, Emir Preldzic ve Göksenin Köksal ile 7 üçlük isabeti bulmayı başardı. Bulduğu üçlüklerle rakibine üstünlük kurmaya devam eden temsilcimiz soyunma odasına 40-52 önde gitti.

Soyunma odasından döndüğünde de Renfroe ve Summers ile üçlük atmaya devam eden Sarı Kırmızılılar, Dwight Hardy'nin etkili oyunuyla birlikte üçüncü çeyrekte farkı bir ara 17 sayıya kadar çıkardı. Son dakikalarında savunmada sıkıntı yaşayan Galatasaray Odeabank her şeye rağmen son çeyreğe 57-70 önde girdi. Son çeyreğe kötü bir başlangıç yapan takımımız çift haneli farkın tek hanelere inmesine rağmen rakibine şans vermedi ve parkeden 77-84 galip ayrılmayı başardı.

Oyuncu istatistikleri: 

Dwight Hardy: 7 sayı - 2 ribaund.
Scotty Hopson: 4 sayı - 2 ribaund - 3 asist.
Daujan Summers: 7 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Alex Renfroe: 15 sayı - 3 ribaund - 4 asist - 3 top çalma.
Jordan Taylor: 9 sayı - 3 ribaund - 3 asist.
Göksenin Köksal: 17 sayı - 3 ribaund - 1 asist.
Ege Arar: 2 sayı - 3 ribaund.
Richard Hendrix: 13 sayı - 7 ribaund - 3 asist.
Mehmet Yağmur: 1 asist.
Emir Preldzic: 10 sayı - 5 ribaund - 5 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0