EuroCup | Gruptan 2. olarak çıkıyoruz!

Galatasaray Odeabank, EuroCup B Grubu'nun son haftasında evinde Hapoel Jerusalem'i ağırladı. Yenilmez Armada maç boyunca kontrolü elinde bulundurarak rakibini 87-68 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla beraber EuroCup'taki beşinci galibiyetini alan takımımız, EuroCup B Grubu'ndan 2. olarak çıkmayı garantiledi.

Mücadeleye Alex Renfroe - Dwight Hardy - Scotty Hopson - DaJuan Summers - Ege Arar beşiyle başlayan Galatasaray Odeabank, maçta ilk sayılarını Ege Arar ile buldu. Karşılaşmaya kötü başlayan ve 0-7 bir seri yiyen Sarı Kırmızılılar, rakibine pota altında çok kolay sayı fırsatları verdi. Bunun sonucunda ilk çeyreği 22-23 geride kapattı. İkinci çeyrekte hücumda ağırlığını koymayı başararak tam 25 sayı atmayı başaran Yenilmez Armada, DaJuan Summers ve Dwight Hardy'nin önderliğinde soyunma odasına 47-35 önde girdi.

Soyunma odasından döndüğünde gene kötü bir başlangıç yapan Galatasaray Odeabank, ilk 5 dakikada rakibinin farkı eritmesine izin verse de geride kalan bölümde Scotty Hopson ve Richard Hendrix'in etkili oyunuyla farkı tekrar açtı. Richard Hendrix'in double double yapmayı başardığı üçüncü çeyreği Sarı Kırmızılılar, 67-52 önde kapattı. Son çeyrekte de Alex Renfroe'nin sahneye çıktığı maçta takımımız rakibini 87-68 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Oyuncu istatistikleri: 

Dwight Hardy: 13 sayı - 2 ribaund - 1 asist.
Scotty Hopson: 7 sayı - 8 ribaund - 6 asist.
Daujan Summers: 13 sayı - 3 ribaund.
Alex Renfroe: 12 sayı - 1 ribaund.
Jordan Taylor: 7 sayı - 3 ribaund - 4 asist.
Göksenin Köksal: Oynamadı.
Ege Arar: 8 sayı - 4 ribaund - 1 asist.
Richard Hendrix: 14 sayı - 12 ribaund.
Mehmet Yağmur: 6 sayı - 3 ribaund - 3 asist.
Emir Preldzic: 4 sayı - 1 ribaund - 3 asist.
Serkan Aydın: 3 sayı - 1 asist.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0