Richard Hendrix'in kariyer gecesi!

EuroCup B Grubu son hafta karşılaşmasında Hapoel Jerusalem karşısında maça kötü başlayan Galatasaray Odeabank, Richard Hendrix'in etkili ikinci çeyrek oyunuyla tekrar ayaklandı ve rakibini 87-68 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Hendrix kariyer gecelerinden birini yaşarken aynı zamanda birçok kişisel rekorunu da geliştirdi.

İkinci çeyrekte oyuna giren ve Hapoel Jerusalem'in ilk çeyrekteki etkili pota altı oyunlarını başarılı bir şekilde savunmayı başaran Richard Hendrix, karşılaşmayı 20 dakikada 14 sayı (6/6 iki sayı, 0/1 üç sayı, 2/2 serbest atış) - 12 ribaund - 2 top çalma istatistikleri ile tamamladı.

VERİMLİLİK PUANI VE RİBAUNDDA KARİYER REKORU
Bu sezon Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan Reggio Emilia karşılaşmasında 28 verimlilik puanı alan Richard Hendrix, kariyer rekorunu geliştirmeyi başarmıştı. Amerikalı oyuncu bugün Hapoel Jerusalem maçında ise 20 dakikada 30 verimlilik puanı almayı başararak bu konuda kariyer rekorunu kırdı. Amerikalı yıldız ayrıca aldığı 12 ribaund ile de bu sezon deplasmandaki Hapoel Jerusalem maçında kırdığı kariyer rekorunu egale etmeyi başardı. Hendrix'in bu sezon yaptığı en yüksek verimlilik puanı ve ribaundları şu şekilde:

Galatasaray Odeabank - Hapoel Jerusalem, 30 verimlilik puanı - 12 ribaund.
Galatasaray Odeabank - Reggio Emilia, 28 verimlilik puanı - 9 ribaund.
Galatasaray Odeabank - Bayern Münih, 25 verimlilik puanı - 5 ribaund.
BC Lietkabelis - Galatasaray Odeabank, 20 verimlilik puanı - 7 ribaund.
Hapeol Jerusalem - Galatasaray Odeabank, 15 verimlilik puanı - 12 ribaund.

BU SEZON İÇİN ŞAŞIRTICI DEĞİL
Richard Hendrix bu sezon ilk kez kariyer rekorunu kırmıyor. Amerikalı yıldız adeta bu sezon istatistik anlamında kariyer yılını yaşıyor. Daha önce 2012/2013 yılında EuroCup Final MVP'si seçilen Hendrix, bu sezon 6 alanda kariyer rekorunu kırdı. İşte rekor kırdığı karşılaşmalar, alanlar ve istatistikleri:

En çok verimlilik puanı: Galatasaray Odeabank - Hapoel Jerusalem, 30 verimlilik puanı.
En çok ribaund: Hapoel Jerusalem - Galatasaray Odeabank / Galatasaray Odeabank - Hapoel Jerusalem (iki maçta da), 12 ribaund.
En çok savunma ribaundu: Hapoel Jerusalem - Galatasaray Odeabank, 11 savunma ribaundu.
En çok asist: Galatasarya Odeabank - Reggio Emilia, 4 asist.
En çok top çalma: Galatasaray Odeabank - BC Lietkabelis, 5 top çalma.
En çok dakika: Galatasaray Odeabank, Reggio Emilia, 29 dakika.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0