''Fatih Terim'i getirme başkan!''

Erken seçime giden Galatasaray'da yeni başkanın kim olacağı tartışılırken, yeni teknik adam için de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Eski yöneticilerden Ümit Özdemir ve Bülent Tulun'un, Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına geçmemesi için Başkan Dursun Özbek'e baskı yaptığı öğrenildi

Gamaspor'un haberine göre; Galatasaray’da Igor Tudor’dan boşalan teknik adam koltuğuna kimin oturacağı merak konusu. Taraftardan Fatih Terim sesleri yükselirken, kulüp içinde de Terim karşıtları çalışmalarını sürdürüyor. 

Ünal Aysal döneminde 2. Başkan olarak görev yapan Ümit Özdemir ve Fatih Terim’le arası açık olduğu bilinen Bülent Tulun, Başkan Dursun Özbek’e Terim’i getirmemesi için baskı yapıyor. Bülent Tulun’un yurt dışında hoca arayışında olduğu ve Ronald Koeman ismini ilk olarak onun ortaya attığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0