Galatasaray Odeabank, Julian Wright ile ilgileniyor!

Geçtiğimiz haftalarda Rakeem Christmas ve T.J Cline ile yollarını ayıran Galatasaray Odeabank'ta, uzun oyuncu arayışları devam ediyor. Sarı kırmızılı takımda gündeme tanıdık bir isim geldi. Galatasaray'ın, geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor forması giyen Julian Wright ile ilgilendiği iddia edildi. 

Baskettime.it sitesinde yer alan habere göre; Reggio Emilia ile kontratını feshetmeye çalışan 30 yaşındaki pota altı oyuncusu Julian Wright ile ilgileniyor. Bu sezon EuroCup'ta Reggio Emilia formasyıla 10.9 sayı, 6.7 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tutturan Wright, 4 numara olarak görev alıyor.

Julian Wright, Reggio Emilia - Galatasaray Odeabank arasından oynanan ilk maçta 13 sayı, 6 ribaund ile oynarken, İstanbul'da oynanan karşılaşmada ise 16 sayı, 8 ribaund, 3 asist ve 1 top çalma ile oynamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0