Gidecek ilk 3 isim belli oldu!

Sezon başında kadrosuna 10 yeni oyuncu alan ve kadrosunu baştan aşağıya yenileyen Galatasaray'da devre arasında da operasyon devam edecek. Teknik direktör Fatih Terim'in hazırladığı rapor doğrultusunda bazı oyuncularıyla yollarını ayıracak olan Galatasaray'da gidecek ilk 3 isim belli oldu.

A Spor'da yer alan habere göre; yeni sol beke yer açmak için öncelikle kaleci Cedric Carrasso'nun sözleşmesi feshedilecek. Sezon başında bonservisi elinde olduğu için kadroya katılan Fransız file bekçisi garanti 600 bin euro'ya imza atmıştı. Yarı parasını alan Carrasso ile anlaşılarak yollar ayrılacak. 

Fatih Terim'in olumsuz rapor verdiği Emrah Başsan ile Tarık Çamdal'dan da kulüp bulmaları istendi. İki oyuncunun 1.5'ar yıl daha sözleşmeleri var. Talipleri olan Emrah'ın sorun çıkarması beklenmiyor. Ancak Tarık'ın Galatasaray'dan aldığı yüksek ücret nedeniyle sıkıntı yaşanabileceği ifade edildi.

.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0