Kaan Ayhan için ilk teklif kapıda!

Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Kaan Ayhan için ilk resmi teklifini sunuyor. Savunmada oynayan genç oyuncu için kulübü Düsseldorf'a 1.5 milyon euro civarında bir teklif yapmaya hazırlandığı bildirildi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kaan için Galatasaray ile Düsseldorf'un kısa bir süre içinde anlaşması bekleniyor. Fatih Terim, Milli Takım forması giydirmek için uzun uğraşlar verdiği Kaan Ayhan'la iletişime geçmiş ve Sezon sonunda Düsseldorf'la sözleşmesi bitecek olan 23 yaşındaki stopere, "Sözleşme yenileme. Seni G.Saray'a alacağım. Sen 2. Lig'de oynayacak futbolcu değilsin" demişti.

Bir süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan Kaan Ayhan, bu sezon Düsseldorf formasıyla 18 resmi maça çıktı. 23 yaşındaki stoperin sezon sonunda kulübü ile sözleşmesi sona eriyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0