Grissin Bon Reggio Emilia maçı öncesi açıklamalar

EuroCup B Grubu yedinci haftasında Grissin Bon Reggio Emilia ile karşılaşacak olan Galatasaray Odeabank’ta koç Erman Kunter, oyuncularımızdan Dwight Hardy ve Serkan Aydın mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Odeabank başantrenörü Erman Kunter galibiyetin öneminden bahsederken “Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Evimizde oynayacağız. EuroCup’ta son iki maçımızda iyi basketbol oynadık, Hapoel’i deplasmanda yendik. Gruptan çıkmak için hala şansımız var. Yarın kazanmak zorundayız.” dedi.

Son dönemde formunu yükselten Amerikalı skorerimiz Dwight Hardy maç öncesinde “Bizim için çok önemli bir maç. Grubumuzda bir üst tura çıkma şansını yakalamak için galibiyetler almak zorundayız. Evimizde oynayacağımız bu maçta taraftar desteği arkamızda olacak. 40 dakika boyunca konsantre olup maça kararlı şekilde başlarsak galip geleceğimizi düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

Genç oyuncumuz  Serkan Aydın ise “Bizim için önemli bir maç. İlk maçı onların sahasında kaybetmiştik, bu kez evimizde kazanmak istiyoruz. Gruptaki şansımızı devam ettirmemiz açısından çok kritik bir maç olacak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0