Igor Tudor: "Bu maçı çevireceğimizi biliyordum."

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, 0-2'den gelip 4-2 kazanılan Akhisarspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Bütün takıma yürekten inandığını söyleten Hırvat teknik adamın açıklamaları şu şekilde: 

Tudor maçla ilgili değerlendirmesini “Bakıldığında hiçbir şey yokken 2-0 geriye ye düştük. Bu maçı çevirmek kolay değildi. Ama devre arasında bütün takıma yürekten inandığımı ve bu maçı kalitemizle çevireceğimizi söyledim. Takımın kalitesinden ötürü bu maçı çevireceğimizi biliyordum. Oyuncularım, ikinci yarıda önemli bir kişilik ve karakter gösterdi.” şeklinde yaptı.

Maicon’un yerine ikinci yarıda Garry Rodrigues’i oyuna almasına da yanıt veren Hırvat teknik adam, “1 kişi fazla oynamanın avantajını düşünerek bir taktik değişiklik yaptık. Garry süratli bir oyuncu. Sağ kanatta onu oynattık. Martin de solda ofansif olarak daha güçlü olacaktı. Serdar ve Denayer rakip kontrataklarda daha hızlı olduğu için Maicon’u çıkarttım. İkinci yarıda otomatik olarak karakterimiz de ortaya çıktı.” dedi.

Şampiyonluk yolundaki rakiplerle ligin ikinci yarısında Türk Telekom Stadyumu’nda karşılaşılacak olmasının bir avantaj olup olmadığını da değerlendiren Igor Tudor sözlerini “Rakiplerimiz ikinci yarıda bizim sahamıza gelecek ama şu an bunları düşünmek anlamsız. Şu an bizim için en önemli maç Yeni Malatya maçı. Antrenmanlara en iyi şekilde odaklanıp bir sonraki maça konsantre olacağız. Çok fazla geleceği düşünmeye şu anda gerek yok.” diyerek tamamladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0